Intretinere si mici reparatii

Intretinere si mici reparatii

Administrare blocuri

Administrare blocuri – Intretinere si mici reparatii 

Administrare blocuri – servicii de intretinere si mici reparatii pentru asociatii de proprietari, in cadrul serviciilor de administrare blocuri.

Acest serviciu presupune:

  • efectuarea de mici reparaţii la elementele proprietăţii comune imobile (înlocuire becuri, întrerupătoare, geamuri, elemente de închidere la uşi sau ferestre, etc), pentru care asociaţia va suporta doar costul pieselor şi materialelor folosite. Acest serviciu se referă doar la defecţiunile apărute după data semnării contractului de administrare blocuri. Remedierea problemelor deja existente urmând să se facă de către Administrator, contra cost.
  • intervenţia, în cel mai scurt timp, pentru limitarea pagubelor în cazul avariilor la instalaţiile comune imobile ale condominiului;

Pentru informatii suplimentare va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail: contact@bloc-expert.ro sau sa ne apelati la numerele de telefon din partea dreapta a paginii.

Va multumim!

De asemenea,  societatea noastră pune la dispoziţia asociatiilor cu care este incheiat un contract de administrare blocuri, direct sau prin parteneri o gamă largă de servicii de care este nevoie în cadrul oricăror imobile, blocuri sau asociaţii de proprietari.

Contactaţi-ne indiferent cu ce problemă vă confruntaţi în cadrul blocului dvs. Împreună putem găsi cea mai bună rezolvare!

Servicii adiacente

Gama de servicii cuprinde dar, nu se rezumă doar la: