Servicii cenzor

cenzorat

cenzor asociatii proprietari

Cenzor asociatii proprietari

Este bine cunoscut faptul ca, in foarte multe cazuri, serviciile contabile pentru asociatiile de proprietari lasa de dorit. Lipsa de profesionalizare in acest domeniu si lipsa implicarii cat mai multor dintre proprietarii din asociatiile de proprietari accentueaza necesitatea existentei unor verificari financiar contabile, impartiale, efectuate de profesionisti in domeniu, care va pot aduce siguranta faptului in cadrul asociatiei dvs, activitatea se desfasoara in mod legal.

Pentru a veni in sprijinul asociatiilor de proprietari, punem la dispozitia celor interesati servicii de cenzorat asociatii proprietari si servicii de verificare financiara.  Venim astfel in ajutorul proprietarilor din asociatii de proprietari cu puncte de vedere legale, obiective si impartiale pentru desfasurarea in bune conditii a activitatilor financiar contabile in asociatia dumneavoastra.

cropped-bloc-expert-1151.png – Servicii de cenzorat asociatii de proprietari din Bucuresti si Ilfov ;
– Peste 20 ani de experienta in domeniu  ;
– Rapoarte de verificare financiar-contabila puse la dispozitia comitetului executiv ;
– Consultanta financiar-contabila pentru asociatii de proprietari .

Raport cenzor asociatii de proprietari

Prin intocmirea si transmiterea lunara a raportului cenzorului catre organele de conducere ale asociatiei de proprietari, asiguram maxima transparenta a contabilitatii asociatiilor de proprietari, fapt ce ajuta la depistarea si reglarea rapida a unor eventuale erori de calcul, inregistrare , evidenta sau repartizare a unor venituri sau cheltuieli .
Raportul:
– Ofera o analiza obiectiva a veniturilor si cheltuielilor din asociatia de proprietari;
– Asigura transparenta in comunicare;
– Reprezinta un punct de vedere extern, obiectiv si impartial, in  interesul proprietarilor ;
– Recomanda solutii pentru buna functionare a asociatiei.

Cenzorat asociatii proprietari

Serviciile de cenzorat sunt prestate de economisti / experti contabili acreditati CECCAR cu vechime si cunoastinte solide atat in domeniul financiar contabil cat si in cel juridic sau de resurse umane. Expertii nostrii sunt la curent cu noutatile legislative in domeniile interes, venind in sprijinul asociatiilor de proprietari cu solutii punctuale pentru luarea unor hotarari  in cunostinta de cauza.

In concluzie, va punem la dispozitie servicii de cenzor asociatii de proprietari pentru linistea si confortul dvs.