Administrare blocuri Sector 6

Administrare blocuri Sector 6 Bucuresti

Administrare imobile Sector 6 Bucuresti – servicii oferite de Bloc Expert

Bloc Expert ofera servicii de calitate de administrare blocuri in Bucuresti Sector 6.

Bloc Expert pune la dispozitie pentru asociatii de proprietari din Sector 6 administrator bloc calificat si atestat conform cerintelor din Legea 196/2018, experti contabili autorizati, personal tehnic specializat gata sa etaleze un serviciu performant.

Pentru a putea oferi servicii de administrare blocuri de calitate maxima pentru asociatiile de proprietari aflate in administrarea noastra suntem in legatura permanenta cu autoritatile responsabile din Sector 6, cum ar fi Primaria Sector 6, ADP Sector 6, Politia locala Sector 6.

In ceea ce priveste serviciile de administrare imobile, o mare parte a activitatii il ocupa serviciul de administrare blocuri oferit pentru Asociatiile de proprietari din Sector 5 Bucuresti.

Aceasta furnizare de servicii se realizeaza in functie de Hotararea Asociatiei de Proprietari cu care de altfel se incheie si Contractul de Prestari Servicii de administrare blocuri.

Contract de administrare blocuri

Contractul de administrare imobile incheiat intre asociatia de proprietari si societatea noastra poate avea atat o durata determinata si posibilitate de prelungire cat si o durata nederminata in timp si posibilitatea de incetare a acestuia in cazuri bine stabilite de asociatia de proprietari.

Serviciile de administrare imobile prestate de catre societatea noastra in Sectorul 6 respecta in totalitate reglementarile legale in domeniu care sunt in vigoare. Urmarim tot timpul respectarea stricta a prevederilor din Legea 196/2018, Legea Asociatiei de Proprietari si a  altor acte normative cu aplicare in administrarea de blocuri.

In cazul in care apar modificari legislative, acestea sunt puse in aplicare imediat, astfel incat asociatiile de proprietari pe care le administram sa fie ferite de orice probleme legale sau fiscale.

Pentru asociatiile de proprietari din Sector 6 Bucuresti oferim:

Delimitari Sector 6 Bucuresti

Începând de la intersecția râului Dâmbovița cu Str. Ștefan Furtună și Șos. Cotroceni, limita de est a sectorului urmează traseul: Șos. Cotroceni, B-dul Geniului, Drumul Sării (toate inclusiv) până la intersecția cu Calea 13 Septembrie și B-dul. Ghencea.

  • Limita de sud: B-dul Ghencea, Prel. Ghencea (ambele inclusiv) până la intrarea Floarea Galbenă.
  • Limita de vest: linia convențională care pornește din dreptul intrării Floarea Galbenă până la complexul de sere floricole (exclusiv), pe limita de sud și de est a acestuia până la Str. Emil Bodnaras (astăzi Bd. Timișoara), pe Str. Emil Bodnaras (inclusiv) (astăzi Bd. Timișoara), spre vest până la linia căii ferate de centură spre nord, apoi pe această linie ferată până la canalul Argeș, canalul Argeș, până la stația Întreprinderii canal-apa București, de aici pe canalul deversor până la râul Dâmbovița, se continuă pe râul Dâmbovița până la Drumul Morii.
  • Limita de nord: calea ferată București-Roșiori, începând de la Drumul Morii până la Drumul Carierei (exclusiv), Calea Giulești până la intersecția cu Șos. Orhideelor, în continuare pe Calea Plevnei până la Str. Ștefan Furtună, pe Str. Ștefan Furtună până la râul Dâmbovița (toate inclusiv).
Sursa www.wikipedia.org.
Bloc Expert  – servicii de administrare blocuri sector 6.