Servicii juridice

Facebooktwitteryoutube

Administrare blocuri – Servicii juridice asociatii de proprietari

In cadrul contractului de administrare blocuri, Bloc Expert ofera servicii juridice pentru asociatiile de proprietari, dupa cum urmeaza:

 

In ceea ce priveste serviciile de infiintare asociatii de proprietari, ne ocupam de intocmirea documentelor necesare (acord de asociere, statutul asociatiei de proprietari, proces verbal de constituire) precum si de depunerea acestora la institutiile abilitate (Primarie, Directia de Taxe si impozite Locale, Judecatorie, ANAF) in vederea obtinerii documentelor de inregistrare ale asociatiei de proprietari – hotararea judecatoareasca de infiintare si codul de inregistrare fiscala.

Ulterior obtinerii acestor documente se obtine stampila asociatiei si se deschide contul bancar unic al asociatiei de proprietari.

Pentru probleme de natura juridica cu care se confrunta asociatia de proprietari pe care o reprezentati, va rugam sa ne contactati. Vom face tot posibilul sa va raspundem cat mai curand posibil si sa rezolvam impreuna problemele semnalate.

Ne puteti contacta la telefoanele mentionate in meniul din partea dreapta a paginii, prin intermediul paginii de contact sau completand formularul de mai jos.

Pentru a primi o oferta de la noi va rugam sa completati formularul de mai jos. Comentariile sau intrebarile sunt binevenite.

* indicates required field

 

Bloc Expert

Administrare blocuri - Servicii juridice asociatii de proprietari In cadrul contractului de administrare blocuri, Bloc Expert ofera servicii juridice pentru asociatiile de proprietari, dupa cum urmeaza: Servicii de infiintare asociatii de proprietari; Servicii de modificare / actualizare a documentelor asociatiilor de proprietari; Servicii de recuperari restante; Servicii de consultanta juridica pentru asociatii de proprietari; Legea [...]

Piata Sudului, Bucuresti
040000 Bucharest