Recuperari restante

Facebooktwitteryoutube

Serviciul de recuperare restante va ofera posibilitatea de a va intregi patrimoniul asociatiei cu sumele datorate si neincasate privitoare la:

  • cote de contributie la intretinere;
  • fond de reparatii al asociatiei;
  • fond de rulment;
  • penalitati datorate conform hotararii adunarii generale a asociatiei de proprietari;
  • alte fonduri legal constituite si aprobate.

Nu trebuie decat sa ne trimiteti documentele care stau la baza creantei dumneavoastra prin fax, e-mail sau posta, iar in cel mai scurt timp unul dintre specialistii nostri va va contacta pentru preluarea cazului.

Pentru a putea demara procedura de recuperare a creantelor dumneavoastra, vom incheia un contract de mandat comercial, prin care ne veti imputernici sa ne ocupam de cazul dumneavoastra. In prima faza vom incerca recuperarea creantei pe cale amiabila. Metodele de lucru in cazul procedurii amiabile cuprind: investigatii ale solvabilitatii debitorului, bunurilor acestuia, investigatii privind identificarea asociatilor si administratorilor societatii, discutii telefonice, notificari, intalniri directe. In 90% din cazuri aceasta metoda si-a dovedit eficienta.

In  cazul in care, in urma  acestor  demersuri,  debitorul nu  reactioneaza  pozitiv la  solicitarile  noastre, vom demara  procedura  litigioasa de  recuperare a  datoriei  prin  chemarea in  judecata a  datornicului, urmata de executarea silita a acestuia.

In momentul recuperarii, onorariul nostru consta intr-un comision cuprins intre 3-20% din valoarea debitului (exclusiv TVA), in functie de  vechimea si cuantumul  acestuia, stabilit o data cu incheierea  contractului de mandat si perceput la momentul recuperarii reale si efective a creantei.