Administrare blocuri Popesti Leordeni

administrare imobile

oferta administrare imobile / oferta administrare blocuri

Administrare blocuri Popesti Leordeni

Administrare imobile Popesti Leordeni – in zona de actiune a firmei noastre

Asiguram servicii propfesionale de administrare blocuri in orasul Popesti Leordeni.

In ultimii ani au fost construite un numar mare de blocuri noi in Popesti Leordeni. Pentru acestea asiguram servicii de constituire in asociatii de proprietari si punem la dispozitia noilor asociatii de proprietari, personal calificat si specializat, cum ar fi: administrator bloc atestat, experti contabili autorizati, personal tehnic autorizat. Facem tot ce este necesar pentru a va oferi un serviciu performant.

Punem accent pe eficienta maxima a serviciilor de administrare blocuri pentru asociatiile de proprietari pe care le administram si, din acest motiv, suntem in legatura permanenta cu autoritatile locale din Popesti Leordeni cum ar fi Primaria Popesti Leordeni, Politia locala Popesti Leordeni.

Referitor la serviciile de administrare imobile, o pondere importanta a activitatii societatii noastre il ocupa serviciul de administrare blocuri oferit pentru Asociatiile de proprietari din Popesti Leordeni.

Aceasta furnizare de servicii se realizeaza in functie de Hotararea Asociatiei de Proprietari cu care de altfel se incheie si Contractul de Prestari Servicii de administrare blocuri.

Contractul de administrare blocuri poate fi incheiat pe o durata stabilita prin negociere si cu posibilitate de prelungire sau pe o durata nelimitata, asociatia de proprietari avand posibilitatea de a solicita incetarea acestuia in cazul, putin probabil de existanta a unor nemultumiri pertinente legate de calitatea serviciilor noastre .

Serviciile de administrare imobile prestate de catre societatea noastra in Popesti Leordeni  respecta toate prevederile legale in domeniu aflate in vigoare. Avem permanent in observatie respectarea stricta a prevederilor din Legea 230 din 2007 , Legea Asociatiei de Proprietari si a celor din HG 1588 din 2007, Normele de aplicare pentru Legea Asociatiei de Proprietari.

Orice modificare a legislatiei este pusa in practica in cel mai scurt timp posibil, astfel incat asociatiile de proprietari administrate de firma noastra sa nu aiba niciun fel de probleme legale sau fiscale.

Pentru asociatiile de proprietari din Popesti Leordeni punem la dispozitie:

Despre Popesti Leordeni

Popești-Leordeni este un oraș în județul Ilfov, Muntenia, România. Localitatea se află în vecinătatea sud-estică a municipiului București, la ieșirea către Oltenița, fiind un oraș-satelit al Capitalei. Conform recensământului din anul 2011, Popești-Leordeni are o populație de 21.895 de locuitori, fiind al patrulea centru urban al județului Ilfov din punct de vedere demografic, după Voluntari, Pantelimon și Buftea. Așezarea este cunoscută drept locul unei vechi comunități de bulgari catolici

Geografie

Orașul Popești-Leordeni se află la sud-est de municipiul București, pe malul drept al râului Dâmbovița. De centrul capitalei îl despart 9 kilometri. Prin oraș trece șoseaua națională DN4, care leagă Bucureștiul deOltenița. Aceasta se intersectează, la limita sud-estică a orașului, cu șoseaua de centură a Bucureștiului.

Suprafața orașului este de 5.580 ha. Suprafața de intravilan este de 970 ha, în timp ce extravilanul ocupă 4.610 ha.

Istorie

Localitatea Popești apare pentru prima dată în documente încă din anul 1532, când se face pomenire de moartea lui Vlad Vodă, înecat în apele Dâmboviței. În anul 1632, când Sofica, fiica vornicului Stoica din Sintești, s-a căsătorit cu boierul Gheorghe Caridi, aceasta a primit în dar jumătate din satul Popești, cealaltă jumătate cumpărând-o mai pe urmă.

La sfârșitul secolului al XIX-lea, pe teritoriul actual al orașului erau organizate comunele Popești-Conduratu și Leurdeni, în plasa Dâmbovița a județului Ilfov. Comuna Popești-Conduratu era formată din două sate, Popești-Români și Popești-Pavlicheni, 810 locuitori, în majoritate bulgari romano-catolici, care trăiau în 154 de case. În comună funcționau o școală mixtă, o biserică ortodoxă și una catolică. Comuna Leurdeni era formată din satele Leurdeni-Români și Leurdeni-Sârbi, având 496 de locuitori. În comună funcționau o mașină de treierat cu aburi, o școală mixtă cu 8 elevi (din care 3 fete) și o biserică. În anul 1873, cele două comune au fost unite sub numele de Popești-Leurdeni iar în 1925 comuna făcea parte din plasa Pantelimon a aceluiași județ și fiind compusă din satele Popești-Pavlicheni (reședința), Popești-Români, Leurdeni și cătunul Cula, având o populație de 2100 de locuitori.

În 1950, comuna Popești-Leordeni a fost arondată raionului N. Bălcescu din orașul republican București, iar în 1968, a devenit comună suburbană a municipiului București, toate satele ei fiind contopite într-unul singur. În 1981, a trecut la Sectorul Agricol Ilfov, subordonat municipiului București, sector devenit în 1997 județul Ilfov.

Sursa www.wikipedia.org.

Bloc Expert va ofera servicii profesionale de administrare blocuri in Popesti Leordeni.