Google+

Administrare blocuri Popesti Leordeni

Facebooktwitteryoutube

Administrare blocuri Popesti Leordeni

Administrare imobile – asociatii de proprietari- Popesti Leordeni – obiect de activitate al societatii noastre.

Ne ocupam de administrare blocuri in zona de sud, Bucuresti si Popesti Leordeni.

Pentru blocurile vechi din zona de sud din Bucuresti precum si pentru  ansamblurile de blocuri noi din Popesti Leordeni oferim servicii complete de administrare blocuri si punem la dispozitie pentru asociatii de proprietari administrator bloc atestat, experti contabili autorizati, personal tehnic autorizat si dedicatie dovedita.

Avem in vedere o administrare blocuri eficienta pentru asociatiile de proprietari pe care le administram si, din acest motiv, pastram legatura cu factorii responsabili din Popesti Leordeni cum ar fi Primaria Popesti Leordeni, Politia locala Popesti Leordeni, precum si cu furnizorii de utilitati.

Referitor la serviciile de administrare imobile, o parte importanta a activitatii noastre este reprezentata de serviciul de administrare blocuri oferit pentru Asociatiile de proprietari din Popesti Leordeni.

Activitatea se realizeaza in functie de Hotararile Asociatiei de Proprietari cu care de altfel se incheie si Contractul de Prestari Servicii de administrare blocuri.

Contractul de administrare se poate incheia fie pe o durata determinata cu posibilitate de prelungire fie pe o durata nederminata cu posibilitatea de incetare a acestuia in cazul unor nemultumiri avute de asociatia de proprietari.

Serviciile de administrare imobile prestate de catre societatea noastra in Popesti Leordeni respecta in cele mai mici detalii prevederile legale in domeniu aflate in vigoare. Avem tot timpul in vedere respectarea stricta a prevederilor din Legea 230 din 2007 , Legea Asociatiei de Proprietari si a celor din HG 1588 din 2007, Normele de aplicare pentru Legea Asociatiei de Proprietari.

Proprietarii din blocurile administrate de firma noastra au acces online permanent la intreaga evidenta contabila a asociatiei, sunt la curent cu orice cheltuiala efectuata si au posibilitati multiple de plata a cotelor de intretinere aferente precum si de a fi in contact permanent cu administratorul blocului.

Orice modificare a legislatiei va fi pusa in aplicare imediat, astfel incat asociatiile de proprietari administrate de societatea noastra sa nu aiba niciun fel de probleme legale sau fiscale.

Pentru asociatii de proprietari din Popesti Leordeni oferim:

 

Pentru orice problema legata de administrare blocuri sau alte servicii pentru blocuri in Popesti Leordeni, va rugam sa ne contactati prin formularul de mai jos.

Veti primi raspuns in cel mai scurt timp posibil.

Va multumim!

 

Vocea clientului

 

[swp-testimonial testimonials=5 order=asc orderby=id effects=scrollUp time=5]

 

Pentru a primi o oferta de la noi va rugam sa completati formularul de mai jos. Comentariile sau intrebarile sunt binevenite.

* indicates required field

Despre Popesti Leordeni

Popești-Leordeni este un oraș în județul Ilfov, Muntenia, România. Localitatea se află în vecinătatea sud-estică a municipiului București, la ieșirea către Oltenița, fiind un oraș-satelit al Capitalei. Conform recensământului din anul 2011, Popești-Leordeni are o populație de 21.895 de locuitori, fiind al patrulea centru urban al județului Ilfov din punct de vedere demografic, după Voluntari, Pantelimon și Buftea. Așezarea este cunoscută drept locul unei vechi comunități de bulgari catolici

Geografie

Orașul Popești-Leordeni se află la sud-est de municipiul București, pe malul drept al râului Dâmbovița. De centrul capitalei îl despart 9 kilometri. Prin oraș trece șoseaua națională DN4, care leagă Bucureștiul de Oltenița. Aceasta se intersectează, la limita sud-estică a orașului, cu șoseaua de centură a Bucureștiului.

Suprafața orașului este de 5.580 ha. Suprafața de intravilan este de 970 ha, în timp ce extravilanul ocupă 4.610 ha.

Istorie

Localitatea Popești apare pentru prima dată în documente încă din anul 1532, când se face pomenire de moartea lui Vlad Vodă, înecat în apele Dâmboviței. În anul 1632, când Sofica, fiica vornicului Stoica din Sintești, s-a căsătorit cu boierul Gheorghe Caridi, aceasta a primit în dar jumătate din satul Popești, cealaltă jumătate cumpărând-o mai pe urmă.

La sfârșitul secolului al XIX-lea, pe teritoriul actual al orașului erau organizate comunele Popești-Conduratu și Leurdeni, în plasa Dâmbovița a județului Ilfov. Comuna Popești-Conduratu era formată din două sate, Popești-Români și Popești-Pavlicheni, 810 locuitori, în majoritate bulgari romano-catolici, care trăiau în 154 de case. În comună funcționau o școală mixtă, o biserică ortodoxă și una catolică. Comuna Leurdeni era formată din satele Leurdeni-Români și Leurdeni-Sârbi, având 496 de locuitori. În comună funcționau o mașină de treierat cu aburi, o școală mixtă cu 8 elevi (din care 3 fete) și o biserică. În anul 1873, cele două comune au fost unite sub numele de Popești-Leurdeni iar în 1925 comuna făcea parte din plasa Pantelimon a aceluiași județ și fiind compusă din satele Popești-Pavlicheni (reședința), Popești-Români, Leurdeni și cătunul Cula, având o populație de 2100 de locuitori.

În 1950, comuna Popești-Leordeni a fost arondată raionului N. Bălcescu din orașul republican București, iar în 1968, a devenit comună suburbană a municipiului București, toate satele ei fiind contopite într-unul singur. În 1981, a trecut la Sectorul Agricol Ilfov, subordonat municipiului București, sector devenit în 1997 județul Ilfov.

Sursa www.wikipedia.org.

 

oferta administrare blocuri

administrare blocuri

Servicii de administrare blocuri Popesti Leordeni prin www.bloc-expert.ro.

Administrare blocuri Popesti

Administrare blocuri Popesti Leordeni Administrare imobile - asociatii de proprietari- Popesti Leordeni - obiect de activitate al societatii noastre. Ne ocupam de administrare blocuri in zona de sud, Bucuresti si Popesti Leordeni. Pentru blocurile vechi din zona de sud din Bucuresti precum si pentru  ansamblurile de blocuri noi din Popesti Leordeni oferim servicii complete de administrare blocuri [...]

Amurgului 56A, Popesti Leordeni
Popesti Leordeni

Phone

  • 0723.371.537

Fax

  • 0318.15.36.45

Email address

Website

Description

Firma specializata in administrare blocuri - administrare imobile cu sediu in Popesti Leordeni, str. Amurgului 56A.
Oferim intreaga gama de servicii necesare in cadrul unei asociatii de proprietari din Popesti Leordeni:
- infiintare / modificare asociatii de proprietari
- administrare financiara;
- monitorizare tehnica;
- intretinere si mici reparatii.

Servicii de casierie atat la sediul asociatiei, la sediul nostru cat si online, prin transfer bancar direct in contul asociatiei.

Contactati-ne acum pentru cea mai buna oferta pentru blocul dvs!

Bloc Expert - Experti in blocul tau!

Opening hours

Monday8:00 - 22:00
Tuesday8:00 - 22:00
Wednesday8:00 - 22:00
Thursday8:00 - 22:00
Friday8:00 - 22:00
Saturday8:00 - 22:00
Sunday8:00 - 22:00
» get directions on Google Maps
468 ad