Google+

Administrare imobile Popesti Leordeni

Facebooktwitteryoutube

Administrare blocuri Popesti Leordeni

Avem pentru dumneavoastra o oferta completa de administrare blocuri in orasul Popesti Leordeni.

Popesti Leordeni este un oras intr-o continua dezvoltare. Numeroasele blocuri noi construite in aceasta zona au nevoie de alternative avantajoase de administrare blocuri. Pentru aceste imobile va oferim cea mai avantajoasa solutie de administrare blocuri, de la constituirea in asociatii de proprietari si pana la suport tehnic cu scopul intretinerii eficiente a imobilului dumneavoastra.

Astfel, pentru blocurile care nu au asociatii de proprietati oferim sprijin la constituirea acestora, punanad la dispozitia dumneneavoastra personal specializat precum admininistratori de bloc cu atestat, experti contabili autorizati, specialisti in domeniul lucrarilor tehnice, o serie de solutii eficiente pentru contractarea serviciilor conexe (curatenie, reparatii, mentenanta).

Pe parcursul intregului demers, obiectivul principal pe care ni l-am propus este mentinerea unui nivel de profesionalism la standard ridicate. Astfel, va puteti bucura de o maxima eficienta a solutiilor de administrare blocuri propuse, de personal cu experienta si de costuri avantajoase. Pentru a va oferi cele mai coerente informatii in procedurile desfasurate, tinem permanent legatura cu autoritatile orasului Popesti Leordeni, direct implicate in administrarea blocurilor Popesti Leordeni, precum Primaria Popesti Leordeni, Politia locala Popesti Leordeni.

Oferta noastra cuprinde servicii de administrare blocuri, desfasurate conform reglementarilor legale existente in acest moment. Respectam prevederile din Legea nr. 230/2007 privind infiintarea, organizarea si functionarea asociatiilor de proprietari si  H.G. nr. 1.588/2007 pentru aprobarea Normelor metodologice de aplicare a Legii nr. 230/2007.

Datorita promptitudinii si a echipei de specialisti pe care o avem la dispozitie, reusim sa fim la curent cu orice modificare a legislatiei si sa informam asociatiile de proprietari in cel mai scurt timp posibil asupra acestora, evitand astfel probeleme de ordin legal.

Asociatiile de proprietari din Popesti Leordeni au acces la urmatoarele servicii:

  • Administrare blocuri – servicii financiar contabil (intocmirea listei de intretinere, acces si explicatii privind calculul intretinerii, evidenta contabila, rezolvarea problemelor fiscale);
  • Administrare blocuri – servicii de casierie;
  • Administrare blocuri – servicii de cenzorat si verificari contabile, la cererea asociatiilor de proprietari;
  • Administrare blocuri – servicii tehnice
  • Administrare blocuri – servicii de mentenanta, reparatii;
  • Administrare blocuri – alte servicii necesare unei administrari eficiente a imobilului dumneavoastra.

 

Principala activitate, insa, dintre acestea o reprezinta administrarea blocurilor pentru asociatiille de proprietari din Popesti Leordeni. Aceasta se desfasoara sub termenii perfect legali ai unui contract de prestari servicii de administrare blocuri incheiat pe o durata stabilita cu acordul ambelor parti (a asociatiei de proprietari si a societatii noastre). Contractul poate fi prelungit pe perioada nelimitata sau reziliat, in functie de buna desfasurare a colaborarii.

Care sunt avantajele incheierii unui contract cu Bloc-Expert pentru administrare imobile in Popesti-Leordeni?

 Va punem la dispozitievasta noastra experienta in administrarea blocurilor din Bucuresti si zonele limitrofe, precum si cunostintele unei echipe formate din profesionisti in domeniu, astfel incat sa beneficiati, la costuri pe care vi le permiteti, de servicii de calitate in acest domeniu. Ne-am propus sa oferim permanent cele mai bune optiuni colaboratorilor nostri care sunt in cautarea unui serviciu de administrare blocuri de calitate.

 

Pentru orice informatii despre administrarea blocurilor in zona Popesti Leordeni, nu ezitati sa ne contactati! Echipa noastra raspune cu placere tuturor solicitarilor dumnevoastra!

Bloc Expert

Administrare blocuri Popesti Leordeni Avem pentru dumneavoastra o oferta completa de administrare blocuri in orasul Popesti Leordeni. Popesti Leordeni este un oras intr-o continua dezvoltare. Numeroasele blocuri noi construite in aceasta zona au nevoie de alternative avantajoase de administrare blocuri. Pentru aceste imobile va oferim cea mai avantajoasa solutie de administrare blocuri, de la constituirea [...]

strada Amurgului 56A, Popesti Leordeni
Popesti Leordeni

Phone

  • 0723.371.537

Fax

  • 0318.15.36.45

Email address

Website

Description

Firma administrare imobile - administrare blocuri ofera servicii profesionale de administrare asociatii de proprietari in Bucuresti si Popesti Leordeni.

Opening hours

Monday8:00 - 22:00
Tuesday8:00 - 22:00
Wednesday8:00 - 22:00
Thursday8:00 - 22:00
Friday8:00 - 22:00
Saturday8:00 - 22:00
Sunday8:00 - 22:00
» get directions on Google Maps
468 ad