Administrare imobile Sector 5

administrare-imobile-sector-1
administrare -imobile-sector-1

Administrare imobile Sector 5 Bucuresti

Administrare imobile Sector 5 Bucuresti – in zona de actiune a firmei noastre

Administrare Bloc Expert – servicii de administrare imobile sector 5 din Bucuresti.

Punem la dispozitia tuturor asociatiilor de proprietari din Sector 5 servicii de administrare imobile sector 5 cu personal cu inalta calificare si experienta vasta in domeniu: administrator bloc atestat, experti contabili autorizati, personal tehnic autorizat si dedicatie dovedita astfel incat sa oferim un serviciu performant.

Avem in vedere un serviciu administrare imobile eficienta pentru asociatiile de proprietari pe care le administram si, din acest motiv, pastram legatura cu factorii responsabili din Sector 5, cum ar fi Primaria Sector 5, ADP Sector 5, Politia locala Sector 5.

In ceea ce priveste serviciile de administrare imobile, o mare parte a activitatii il ocupa serviciul de administrare imobile oferit pentru Asociatiile de proprietari din Sector 5 Bucuresti.

Contract prestari servicii – administrare imobile

Colaborarea dintre asociatia de proprietari si firma noastra se realizeaza in urma Hotararii Asociatiei de Proprietari si se face in baza semnarii unui Contract de Prestari Servicii de administrare imobile.

Contractul de administrare se poate incheia fie pe o durata determinata cu posibilitate de prelungire fie pe o durata nederminata cu posibilitatea de incetare a acestuia in cazul unor nemultumiri avute de asociatia de proprietari.

Legislatie asociatii de proprietari

Serviciile de administrare imobile prestate de catre societatea noastra in Sectorul 5 sunt conforme in cele mai mici detalii cu prevederile legale in domeniu aflate in vigoare. Avem tot timpul in vedere respectarea stricta a prevederilor din Legea 230 din 2007 , Legea Asociatiei de Proprietari si a celor din HG 1588 din 2007, Normele de aplicare pentru Legea Asociatiei de Proprietari.

Legea 196/2018

De la data de 28 septembrie 2018, Legea 196 / 2018 este noua lege de organizare si functionare a asociatiilor de proprietari. O puteti gasi aici pe site-ul nostru sau pe site-ul dedicat legea196.ro.

Orice modificare a legislatiei va fi pusa in aplicare fara intarziere, astfel incat asociatiile de proprietari administrate de societatea noastra sa nu aiba niciun fel de probleme legale sau fiscale.

Pentru asociatiile de proprietari din Sector 5 Bucuresti oferim:

Ce spun clientii?

Simplu, profesionist si eficient. Un serviciu de care aveam mare nevoie. Bloc Expert ne ofera transparenta, seriozitate si incredere!

Limite Sector 5 Bucuresti

Incepand de la intersecția B-dul 1848 cu B-dul. Republicii si B-dul Nicolae Bălcescu:

  • Limita de sud: P-ța Nicolae Bălcescu (exclusiv), B-dul. Carol I (exclusiv) pana la intersectia cu Calea Victoriei, B-dul Regina Elisabeta (exclusiv), B-dul. Mihail Kogalniceanu (exclusiv) pana la podul Elefterie.
  • Limita de sud-vest: raului Dambovita de la podul Elefterie pana la Str. Mircea Vulcanescu, Str. Mircea Vulcanescu (exclusiv) pana la Calea Plevneai, pe Calea Plevnei (exclusiv) pana la intersectia soselei Orhideelor cu Calea Giulesti, Calea Giulesti (exclusiv) pana la Drumul Carierei, Drumul Carierei (inclusiv) pana la linia caii ferate Bucuresti-Rosiori, linia caii ferate Bucuresti-Rosiori pana la linia caii ferate de centura.
  • Limita nord-vestica: Calea ferata de centura pana la liziera vestica a padurii Tunari.
  • Limita estica: o linie conventionala care porneste de la liziera vestica a padurii Tunari pana la Str. Vadul Moldovei (inclusiv), Str. Vadul Moldovei (cuprinde si gradina zoologica Baneasa), pana la intersectia caii ferate Bucuresti-Constanta cu Sos. Pipera. De la aceasta intersectie limita urmeaza traseul pe Sos. Pipera (exclusiv), Calea Floreasca (inclusiv), Str. Polona (inclusiv) pana la P-ta Gheorghe Cantacuzino (exclusiv), Str. Jean-Louis Calderon, Str.Pictor Verona pana la intersectia cu Str. Pitar Mosi, Str. Pitar Mosi pana la Str. C.A. Rosetti, Str. C.A. Rosetti pana la B-dul Nicolae Balcescu, B-dul Nicolae Balcescu pana la intersectia cu B-dul Carol I (toate inclusiv).
Sursa www.wikipedia.org.
Administrare Bloc Expert – Servicii de administrare imobile sector 5